DENISE PLEIN

LEERKRACHT EN DIRECTIELID

“Sinds 1999 sta ik met veel plezier en enthousiasme voor de klas. Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen door les te geven vind ik heel inspirerend en geeft me energie. Ik heb op meerdere scholen van het bestuur gewerkt, vooral in de bovenbouwgroepen, maar ook in de groepen 3 en 5. Het leukste in het onderwijs zijn voor mij de dynamiek en het steeds bezig zijn met de groei van jonge mensen. En dat samen met collega's en ouders. Het is heerlijk om mee te mogen maken dat kinderen leren. Cognitief en zeker ook op het sociale vlak. Bezig zijn met onderwerpen zoals zelfvertrouwen en omgaan met anderen maakt het voor mij extra interessant. De combinatie leerkracht en directielid past heel goed bij mijn persoonlijkheid. De afwisseling tussen contact met leerlingen en me bezig houden met de organisatie van de school op beleidsniveau ervaar ik als verfrissend en uitdagend. In mijn privéleven ben ik een trotse moeder van drie kinderen, twee meiden en een zoon. Vanzelfsprekend besteed ik veel van mijn vrije tijd aan mijn gezin. De tijd die ik dan nog over houd, vul ik in met van alles en nog wat. Lezen, sporten, films kijken, wandelen met de hond, uitjes met vriendinnen/familie en nog veel meer. Als het me maar gelukkig maakt. Want dat is het belangrijkst in het leven. Die instelling heb ik ook naar kinderen. Wees blij met wie je bent en zorg dat je de dingen doet die je helpen om goed in je vel te zitten."

- Denise Plein

• Juf Chantal