Kindcentrum NOVA

Onderwijs én kinderopvang: Basisschool De Driehoek maakt onderdeel uit van Kindcentrum NOVA, een samenwerking met o.m. Kibeo Kinderopvang en Stichting De Overblijf. In het gebouw van Basisschool De Driehoek (De Vrijheidspoort) gaat het aanbod verder dan alleen basisonderwijs. Onze partner Kibeo Kinderopvang draagt bijvoorbeeld zorg voor de na- en voorschoolse opvang. Stichting De Overblijf organiseert het eten op school tijdens de middagpauze. Ook is er één of meerdere dagen een logopediste, een kindercoach en een kinderfysiotherapeute aan het werk in ons kindcentrum. Met de verschillende partners werken we met één pedagogische visie en aanpak. Een goede samenwerking draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Kinderen krijgen doorlopend de zorg en aandacht die ze nodig hebben, waardoor ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen en zijn / haar talenten tot bloei kan laten komen.