Meer dan alleen een school

PROFESSIONELE KINDEROPVANG:
Wij delen ons gebouw met Kibeo Kinderopvang, dé aanbieder van kwalitatief goede kinderopvang in Zuid-Holland en Zeeland. Dit betekent onder meer dat wij op vijf dagen in de week een eigen peuterspeelgroep hebben. Ook biedt Kibeo Kinderopvang de mogelijkheid om op onze school gebruik te maken van voor- en naschoolse opvang. Voor informatie kunt u kijken op de website van Kibeo Kinderopvang: www.kibeo.nl
EEN BREDE SCHOOL:
Na schooltijd worden er op verschillende dagen activiteiten aangeboden. U kunt uw kind opgeven voor dit aanbod, dat veelal ligt op het vlak van creativiteit en sport. Zo worden er gedurende het jaar knutsellessen gegeven en er worden lessen wetenschap en techniek verzorgd. Ook worden er yogalessen gegeven.

kibeo klein